Ben je zwanger?

 • Ben je blij met je zwangerschap, maar minder met het zwanger zijn?
 • Heb je moeite met de veranderingen van jouw lichaam?
 • Zie je stiekem op tegen de bevalling?
 • Loop je tegen patronen aan, die ineens weer boven komen?
 • Vind je het lastig jouw werk met de zwangerschap te combineren?
 • Heb je last van stemmingswisselingen en angstgevoelens?
 • Maak je je zorgen over je leven na de bevalling?
 • Loopt je zwangerschap niet zoals gepland?
 • Voel je somber en verdrietig, terwijl je juist blij wil zijn?

Of ben je net mamma?

 • Maar is jouw roze wolk stiekem ver te zoeken?
 • Heb je last van stemmingswisselingen en je hormonen, waardoor je vaak in een emotionele rollercoaster zit?
 • Zorg je supergoed voor je baby en de rest van je omgeving, maar eigenlijk niet zo goed voor jezelf?
 • Voel je je eenzaam en vind je het lastig om je sociale contacten te onderhouden?
 • Moet je enorm wennen aan je nieuwe rol als moeder en vraag je jezelf soms af wie je eigenlijk bent?
 • Vind je de overgang naar je werk vanuit je verlof eigenlijk best pittig?
 • Twijfel je vaak of je wel een goede moeder bent?
Ariane

Ik herken 't!

Ik kon ieder boxje aanvinken. Echt. Maar inmiddels is de balans weer terug en geniet ik van het moederschap. En dat gun ik echt iedere moeder! Dus is het mijn missie om jou als jonge moeder of mommy-to-be te helpen met het terugvinden van de balans en jouw zelfvertrouwen weer te herstellen en zelfs te vergroten. Zo kun jij zelfverzekerd je weg vinden als nieuwe moeder en creëren we een leven wat jou gelukkig maakt.

Met mijn coaching leer ik je hoe je in allerlei omstandigheden dicht bij zichzelf kunt blijven en hoe je je energie kunt herstellen en vitaliteit kunt behouden – zelfs met weinig slaap. Ik laat je weer vertrouwen op jezelf en je lichaam en leer je hoe je mee kunt gaan in alle veranderingen. Het is ok als je het allemaal even niet meer weet. Ik leer je te ontspannen en help je bij het ontdekken wie jij bent als moeder en vrouw. Alles op een pure en oprechte manier, zodat jij volledig in vertrouwen en op ontspannen wijze je draai kunt vinden in deze prachtige, maar ook vaak pittige nieuwe levensfase.

Je kunt bij mij kiezen tussen verschillende vormen van begeleiding. Samen kijken we tijdens de intake wat jouw doel is en het beste bij jou past.

Het is helemaal ok als je het even niet meer weet

Veel vrouwen hebben last van stress, schuldgevoelens, angst, onzekerheid, eenzaamheid, somberheid of gevoelens van falen rondom het moederschap. Uit schaamte wordt er alleen niet tot nauwelijks over gepraat. Maar je bent echt niet de enige en je staat er zéker niet alleen voor!

Zo werkt het!

Door écht te luisteren en ruimte te bieden voor alle onzekerheden en gevoelens van twijfel, krijg jij weer rust in je hoofd.

Intake

Tijdens de intake bespreken we uitgebreid waar jij op dit moment tegenaan loopt. Daarnaast zal ik onderzoeken welke gebieden binnen jouw gezondheid extra aandacht nodig hebben. Vervolgens maken we samen een plan, bekijken we hoe ik je het beste kan ondersteunen, welke vorm van begeleiding hier het beste bij past en gaan we aan de slag!

Begeleiding

Je kunt bij mij kiezen tussen verschillende vormen van begeleiding, waarbij we elkaar om de week treffen. Loop je tussendoor vast? Dan kun je – als je daar behoefte aan hebt – tussen de gesprekken in kosteloos een belafspraak met me maken. Liever afspreken bij jou thuis? Alles is bespreekbaar. Hou er rekening mee dat er dan wel reiskosten bij komen.

Evaluatie

Na de laatste sessie zullen we samen bekijken of jouw doelen behaald zijn. Misschien heb je nog wat extra ondersteuning nodig, of vind je het juist fijn om met nieuwe doelen aan de slag te gaan. Een maand na jouw laatste sessie neem ik altijd nog even telefonisch contact met je op om te kijken hoe het met je gaat.

Jouw kindje wil geen perfecte moeder, maar een blije moeder.

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

”Wat ik heel fijn vind is dat je totaal niet oordelend bent. Je bent rustig,  je antwoord is eigenlijk altijd open en laat de ander nadenken en diegene zijn eigen antwoord creëren.”

Favicon

M.V.

uit Vught

”De inzichten die ik kreeg en de uitwerking ervan, zijn van enorme (positieve) invloed. Dank daarvoor!”

Favicon

F.d.S

uit 's-Hertogenbosch

Klaar om weer de krachtige, liefdevolle moeder te worden die je bedoeld bent te zijn?

Je kunt bij mij kiezen tussen verschillende vormen van begeleiding. Je krijgt hoe dan ook een uitgebreide intake, 2-wekelijkse sessies van 60 minuten, plus een evaluatie. Samen kijken we tijdens de intake wat jouw doel is en het beste bij jou past. En loop je tussendoor vast? Dan kun je – als je daar behoefte aan hebt – tussen de gesprekken in kosteloos een bel afspraak met me maken. Het gaat erom dat het voor jou goed voelt!

Binnen mijn coaching staat een holistische aanpak centraal en hou ik ook rekening met jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Het totale pakket dus!

 • Empower € 900,-

  Met Empower begeleid ik jou om de balans terug te vinden, grenzen te stellen en zelfzorg te integreren in jouw drukke leven als moeder. In 5 sessies leer ik je hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder schuldgevoel en hoe je krachtig en zelfverzekerd je weg vind in deze nieuwe en unieke rol als moeder.

 • Evolve € 1250,-

  Evolve staat voor groei en zelfontplooiing. Gedurende 8 sessies help ik jou om te transformeren naar de krachtige en gebalanceerde moeder die je wilt zijn. Ontdek hoe je jezelf kunt ontwikkelen, je eigen behoeften kunt (h)erkennen en een positieve verandering tot stand brengt in jouw leven. Leer hoe je dicht bij jezelf kunt blijven, zelfs te midden van de drukte van het moederschap.

 • Mindful Moment € 99,-

  Even een moment nodig om te sparren? Dan kun je eenmalig een Mindful Moment sessie bij me inplannen. Hierin ondersteun ik je waar nodig, geef ik je tools en nieuwe inzichten zodat jij weer tot jezelf kunt komen en op ontspannen wijze en vol vertrouwen je weg kunt vervolgen.

Veelgestelde vragen

Iedere maandagmiddag ben ik beschikbaar bij Verloskundigenpraktijk ‘s-Hertogenbosch op de locatie in het Gezondheidscentrum de Dieze. De overige dagen zijn de sessies in overleg op locatie in ‘s-Hertogenbosch. Liever de natuur in, online of bij jou thuis? Alles is bespreekbaar en het gaat erom dat het voor jou goed voelt. Hou er rekening mee dat er in het geval van een huisbezoek wel reiskosten bij komen.

Zeker. Beide programma’s kunnen in termijnen worden voldaan. Als je dit even aangeeft in onze kennismaking of tijdens de intake, dan regelen we dat voor je. De vergoeding voor het Mindful Moment ontvang ik graag in een keer.

In principe niet. Maar loop je als mamma (to-be) nou echt helemaal vast? Dan ben ik er uiteraard graag voor je en kun je eenmalig een Mindful Moment bij me boeken. Zo halen we samen de druk van de ketel en help ik je weer op weg. Toch vaker support nodig? Dan is het verstandig om voor een programma te gaan, zodat we samen kunnen gaan werken aan een lange termijn oplossing die daadwerkelijk voor een blijvende verandering zorgt.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat je ook echt alles uit mijn coaching en jouw proces haalt, en geef je jezelf de tijd om dingen te laten landen en de balans te vinden tussen de rol als moeder en jouw eigen behoeften.

Of je nu kiest voor voor ‘Empower’ of ‘Evolve’, je krijgt altijd een uitgebreide intake, 2-wekelijkse sessies van 60 minuten en een evaluatie. Tussen de gesprekken door kun je altijd een belafspraak met me inplannen als je even vast loopt. 

Afhankelijk van welk programma je kiest, krijg je 2.5 maand of 4 maanden begeleiding. Soms zul je een opdracht mee krijgen voor thuis. Het is per persoon verschillend hoe lang je met de opdrachten bezig bent.

Scroll to Top